Huizenmarkt Compagniesterpark in Sappemeer (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Compagniesterpark

Woningmarkt Compagniesterpark

Compagniesterpark is een buurt in de wijk Sappemeer en plaats Sappemeer binnen de gemeente Midden-Groningen. Deze buurt telt volgens het CBS 7.985 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Compagniesterpark. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 223.618 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 8
Gemiddelde vraagprijs € 223.618
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Compagniesterpark

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Compagniesterpark is 48 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Compagniesterpark kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Compagniesterpark

Er zijn recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Compagniesterpark. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Compagniesterpark.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Compagniesterpark. Een eengezinswoning in Compagniesterpark komt het meest (89%) voor. Daarna komt een herenhuis met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Compagniesterpark

In Compagniesterpark wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Compagniesterpark

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Compagniesterpark (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Compagniesterpark
Binnenring: Nederland

Compagniesterpark waar ligt dat?

Woningen te koop Compagniesterpark

Wil je een huis kopen in Compagniesterpark? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Compagniesterpark . Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Compagniesterpark alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Compagniesterpark.

Bekijk hier alle koopwoningen in Compagniesterpark. Zoek je huurwoning in Compagniesterpark? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Compagniesterpark

Starterswoningen in Compagniesterpark zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Compagniesterpark zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Compagniesterpark zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Compagniesterpark? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Compagniesterpark

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Compagniesterpark is 2.136 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.986 euro).

Leeftijden Compagniesterpark

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Compagniesterpark vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Compagniesterpark

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Compagniesterpark. De buurt zelf valt binnen de wijk Sappemeer in de gemeente Midden-Groningen.

Magrietpark Sappemeer-Oost Boswijck-West Boswijck-Oost Compagniesterpark De Vosholen-Oost Nieuw Woelwijck Polder De Nijverheid Sappemeer-Noord

Alle straten van Compagniesterpark

Compagniesterpark bestaat uit 11 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.