Huizenmarkt Boswijck-Oost in Sappemeer (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Boswijck-Oost

Woningmarkt Boswijck-Oost

Boswijck-Oost is een buurt in de wijk Sappemeer en plaats Sappemeer binnen de gemeente Midden-Groningen. Deze buurt telt volgens het CBS 7.985 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Boswijck-Oost. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 182.550 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 182.550
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Boswijck-Oost

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Boswijck-Oost is 23 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Boswijck-Oost moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Boswijck-Oost.

Woningen recent verkocht in Boswijck-Oost

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Boswijck-Oost. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Boswijck-Oost.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Boswijck-Oost. Een eengezinswoning in Boswijck-Oost komt het meest (84%) voor. Daarna komt een portiekflat met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Boswijck-Oost

In Boswijck-Oost wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Boswijck-Oost

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Boswijck-Oost (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Boswijck-Oost
Binnenring: Nederland

Boswijck-Oost waar ligt dat?

Woningen te koop Boswijck-Oost

Wil je een huis kopen in Boswijck-Oost? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Boswijck-Oost . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Boswijck-Oost alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Boswijck-Oost.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Boswijck-Oost.

Bekijk hier alle koopwoningen in Boswijck-Oost. Zoek je huurwoning in Boswijck-Oost? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Boswijck-Oost

Starterswoningen in Boswijck-Oost zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Boswijck-Oost zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Boswijck-Oost zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Boswijck-Oost? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Boswijck-Oost

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Boswijck-Oost is 2.009 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.611 euro).

Leeftijden Boswijck-Oost

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Boswijck-Oost vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Boswijck-Oost

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Boswijck-Oost. De buurt zelf valt binnen de wijk Sappemeer in de gemeente Midden-Groningen.

Magrietpark Sappemeer-Oost Boswijck-West Boswijck-Oost Compagniesterpark De Vosholen-Oost Nieuw Woelwijck Polder De Nijverheid Sappemeer-Noord

Alle straten van Boswijck-Oost

Boswijck-Oost bestaat uit 8 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.