Huizenmarkt Boswijck-West in Sappemeer (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Boswijck-West

Woningmarkt Boswijck-West

Boswijck-West is een buurt in de wijk Sappemeer en plaats Sappemeer binnen de gemeente Midden-Groningen. Deze buurt telt volgens het CBS 7.985 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Boswijck-West. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 242.834 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 9
Gemiddelde vraagprijs € 242.834
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Boswijck-West

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Boswijck-West is 34 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Boswijck-West moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Boswijck-West.

Woningen recent verkocht in Boswijck-West

Er zijn recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Boswijck-West. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Boswijck-West.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Boswijck-West. Een eengezinswoning in Boswijck-West komt het meest (95%) voor. Daarna komt een herenhuis met 3% het meest voor.

Gezinssamenstelling Boswijck-West

In Boswijck-West wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Boswijck-West

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Boswijck-West (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Boswijck-West
Binnenring: Nederland

Boswijck-West waar ligt dat?

Woningen te koop Boswijck-West

Wil je een huis kopen in Boswijck-West? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Boswijck-West . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Boswijck-West alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Boswijck-West.

Bekijk hier alle koopwoningen in Boswijck-West. Zoek je huurwoning in Boswijck-West? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Boswijck-West

Starterswoningen in Boswijck-West zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Boswijck-West zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Boswijck-West zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Boswijck-West? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Boswijck-West

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Boswijck-West is 1.947 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.586 euro).

Leeftijden Boswijck-West

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Boswijck-West vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Boswijck-West

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Boswijck-West. De buurt zelf valt binnen de wijk Sappemeer in de gemeente Midden-Groningen.

Magrietpark Sappemeer-Oost Boswijck-West Boswijck-Oost Compagniesterpark De Vosholen-Oost Nieuw Woelwijck Polder De Nijverheid Sappemeer-Noord

Alle straten van Boswijck-West

Boswijck-West bestaat uit 16 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.