Huizenmarkt Sappemeer-Oost in Sappemeer (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Sappemeer-Oost

Woningmarkt Sappemeer-Oost

Sappemeer-Oost is een buurt in de wijk Sappemeer en plaats Sappemeer binnen de gemeente Midden-Groningen. Deze buurt telt volgens het CBS 7.985 inwoners. Momenteel staan er 8 woningen te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sappemeer-Oost. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 285.734 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 8
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 285.734
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Sappemeer-Oost

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Sappemeer-Oost is 56 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Sappemeer-Oost kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Sappemeer-Oost

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sappemeer-Oost. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Sappemeer-Oost.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Sappemeer-Oost. Een eengezinswoning in Sappemeer-Oost komt het meest (75%) voor. Daarna komt een herenhuis met 16% het meest voor.

Gezinssamenstelling Sappemeer-Oost

In Sappemeer-Oost wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Sappemeer-Oost

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Sappemeer-Oost (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Sappemeer-Oost
Binnenring: Nederland

Sappemeer-Oost waar ligt dat?

Woningen te koop Sappemeer-Oost

Wil je een huis kopen in Sappemeer-Oost? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Sappemeer-Oost . Er staan momenteel 8 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Sappemeer-Oost alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Sappemeer-Oost.

Bekijk hier alle koopwoningen in Sappemeer-Oost. Zoek je huurwoning in Sappemeer-Oost? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Sappemeer-Oost

Starterswoningen in Sappemeer-Oost zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Sappemeer-Oost zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Sappemeer-Oost zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Sappemeer-Oost? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Sappemeer-Oost

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Sappemeer-Oost is 2.624 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.638 euro).

Leeftijden Sappemeer-Oost

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Sappemeer-Oost vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Sappemeer-Oost

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Sappemeer-Oost. De buurt zelf valt binnen de wijk Sappemeer in de gemeente Midden-Groningen.

Magrietpark Sappemeer-Oost Boswijck-West Boswijck-Oost Compagniesterpark De Vosholen-Oost Nieuw Woelwijck Polder De Nijverheid Sappemeer-Noord

Alle straten van Sappemeer-Oost

Sappemeer-Oost bestaat uit 7 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.