Huizenmarkt Polder De Nijverheid in Sappemeer (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Polder De Nijverheid

Woningmarkt Polder De Nijverheid

Polder De Nijverheid is een buurt in de wijk Sappemeer en plaats Sappemeer binnen de gemeente Midden-Groningen. Deze buurt telt volgens het CBS 7.985 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Polder De Nijverheid. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 184.693 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 184.693
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Polder De Nijverheid

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Polder De Nijverheid is 29 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Polder De Nijverheid moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Polder De Nijverheid.

Woningen recent verkocht in Polder De Nijverheid

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Polder De Nijverheid. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Polder De Nijverheid.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Polder De Nijverheid. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Polder De Nijverheid. Een eengezinswoning in Polder De Nijverheid komt het meest (82%) voor. Daarna komt een herenhuis met 18% het meest voor.

Gezinssamenstelling Polder De Nijverheid

In Polder De Nijverheid wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Polder De Nijverheid

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Polder De Nijverheid (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Polder De Nijverheid
Binnenring: Nederland

Polder De Nijverheid waar ligt dat?

Woningen te koop Polder De Nijverheid

Wil je een huis kopen in Polder De Nijverheid? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Polder De Nijverheid . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Polder De Nijverheid alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Polder De Nijverheid.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Polder De Nijverheid.

Bekijk hier alle koopwoningen in Polder De Nijverheid. Zoek je huurwoning in Polder De Nijverheid? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Polder De Nijverheid

Starterswoningen in Polder De Nijverheid zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Polder De Nijverheid zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Polder De Nijverheid zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Polder De Nijverheid? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Polder De Nijverheid

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Polder De Nijverheid is 1.716 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.055 euro).

Leeftijden Polder De Nijverheid

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Polder De Nijverheid vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Polder De Nijverheid

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Polder De Nijverheid. De buurt zelf valt binnen de wijk Sappemeer in de gemeente Midden-Groningen.

Magrietpark Sappemeer-Oost Boswijck-West Boswijck-Oost Compagniesterpark De Vosholen-Oost Nieuw Woelwijck Polder De Nijverheid Sappemeer-Noord

Alle straten van Polder De Nijverheid

Polder De Nijverheid bestaat uit 6 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.