Huizenmarkt Magrietpark in Sappemeer (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Magrietpark

Woningmarkt Magrietpark

Magrietpark is een buurt in de wijk Sappemeer en plaats Sappemeer binnen de gemeente Midden-Groningen. Deze buurt telt volgens het CBS 7.985 inwoners. Momenteel staan er 9 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Magrietpark. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 319.353 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 9
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 319.353
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Magrietpark

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Magrietpark is 43 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Magrietpark kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Magrietpark

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Magrietpark. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Magrietpark.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Magrietpark. Een eengezinswoning in Magrietpark komt het meest (63%) voor. Daarna komt een portiekflat met 21% het meest voor.

Gezinssamenstelling Magrietpark

In Magrietpark wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Magrietpark

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Magrietpark (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Magrietpark
Binnenring: Nederland

Magrietpark waar ligt dat?

Woningen te koop Magrietpark

Wil je een huis kopen in Magrietpark? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Magrietpark . Er staan momenteel 9 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Magrietpark alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Magrietpark.

Bekijk hier alle koopwoningen in Magrietpark. Zoek je huurwoning in Magrietpark? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Magrietpark

Starterswoningen in Magrietpark zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Magrietpark zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Magrietpark zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Magrietpark? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Magrietpark

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Magrietpark is 2.392 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.229 euro).

Leeftijden Magrietpark

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Magrietpark vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Magrietpark

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Magrietpark. De buurt zelf valt binnen de wijk Sappemeer in de gemeente Midden-Groningen.

Magrietpark Sappemeer-Oost Boswijck-West Boswijck-Oost Compagniesterpark De Vosholen-Oost Nieuw Woelwijck Polder De Nijverheid Sappemeer-Noord

Alle straten van Magrietpark

Magrietpark bestaat uit 31 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.