Gemeente Lochem

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Lochem

Een eerste blik op Lochem

Lochem is een gemeente in de provincie Gelderland. Deze gemeente telt volgens het CBS 33.570 inwoners. Momenteel staan er 126 woningen te koop en zijn er recent 317 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Lochem. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 784.302 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 126
Woningen recent verkocht 317
Gemiddelde vraagprijs € 784.302
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Lochem

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Lochem is 50 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Lochem kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Lochem

Er zijn recent 317 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lochem. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Lochem.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Lochem. Een eengezinswoning in Lochem komt het meest (50%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Lochem

In Lochem wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Lochem

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Lochem (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Lochem
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Lochem

Wil je een huis kopen in Lochem? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Lochem . Er staan momenteel 126 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Lochem alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Lochem.

Zoek je huurwoning in Lochem? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Lochem.

Huizenprijzen in Lochem

Starterswoningen in Lochem zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Lochem zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Lochem zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Lochem? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Lochem

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Lochem is 3.449 euro. De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Lochem is hoger vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Lochem

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Lochem vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Lochem

De gemeente Lochem telt 10 plaatsen.

Almen Barchem Eefde Epse Gorssel Harfsen Joppe Kring van Dorth Laren Lochem

Alle wijken van Lochem

Lochem bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen