logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in gemeente Lochem

Begrijp de huizenprijzen in gemeente Lochem met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in gemeente Lochem

Lochem is een gemeente in de provincie Gelderland. Deze gemeente telt volgens het CBS 34.314 inwoners. Momenteel staan er 68 woningen te koop en zijn er recent 123 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lochem. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 337.658.

Woningen te koop 68
Woningen recent verkocht 123
Gemiddelde vraagprijs € 693.678
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 337.658
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Lochem

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Lochem is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Lochem moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Lochem.

Woningen recent verkocht in Lochem

Er zijn recent 123 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lochem. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Lochem.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Lochem. Een eengezinswoning in Lochem komt het meest (53%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Lochem

In Lochem wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Lochem

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Lochem (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in gemeente Lochem

Starterswoningen in gemeente Lochem zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in gemeente Lochem zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in gemeente Lochem zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in gemeente Lochem? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop gemeente Lochem

Wil je een huis kopen in gemeente Lochem? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in gemeente Lochem . Er staan momenteel 68 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Lochem alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Lochem.

Bekijk alle koopwoningen in gemeente Lochem. Zoek je huurwoning in gemeente Lochem? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Lochem

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Lochem is 3.866 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.423 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Lochem

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Lochem vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Lochem

De gemeente Lochem telt 10 plaatsen.

Almen Barchem Eefde Epse Gorssel Harfsen Joppe Kring van Dorth Laren Lochem

Wijken van Lochem

Lochem bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.