De Huizenmarkt in Gorssel (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Gorssel

Woningmarkt Gorssel

Gorssel is een plaats in de gemeente Lochem. Deze plaats telt volgens het CBS 33.570 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 28 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Gorssel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 626.696 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 28
Gemiddelde vraagprijs € 626.696
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Gorssel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Gorssel is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Gorssel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Gorssel.

Woningen recent verkocht in Gorssel

Er zijn recent 28 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Gorssel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Gorssel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Gorssel. Een eengezinswoning in Gorssel komt het meest (49%) voor. Daarna komt een bungalow met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Gorssel

In Gorssel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Gorssel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Gorssel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Gorssel
Binnenring: Nederland

Gorssel waar ligt dat?

Woningen te koop Gorssel

Wil je een huis kopen in Gorssel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Gorssel . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Gorssel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Gorssel.

Bekijk hier alle koopwoningen in Gorssel. Zoek je huurwoning in Gorssel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Gorssel

Starterswoningen in Gorssel zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Gorssel zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Gorssel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Gorssel? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Gorssel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Gorssel is 3.555 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.693 euro).

Leeftijden Gorssel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Gorssel vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Gorssel

Gorssel bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.