logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Lochem kern in Lochem

Begrijp de huizenprijzen in Lochem kern Lochem met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Lochem kern Lochem

Lochem kern is een wijk in de plaats Lochem binnen de gemeente Lochem. Deze wijk telt volgens het CBS 12.530 inwoners. Momenteel staan er 23 woningen te koop en zijn er recent 48 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lochem kern. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 503.324 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 23
Woningen recent verkocht 48
Gemiddelde vraagprijs € 503.324
Percentage gezinnen met kinderen 29%

Verkoopduur woningen in Lochem kern

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Lochem kern is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Lochem kern moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Lochem kern.

Woningen recent verkocht in Lochem kern

Er zijn recent 48 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lochem kern. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Lochem kern.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Lochem kern. Een eengezinswoning in Lochem kern komt het meest (57%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Lochem kern

In Lochem kern wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Lochem kern

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Lochem kern (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Lochem kern

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Lochem kern vergeleken met de Lochem en Nederland.

Huizenprijzen in Lochem kern Lochem

Starterswoningen in Lochem kern Lochem zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Lochem kern Lochem zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Lochem kern Lochem zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Lochem kern Lochem? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Lochem kern Lochem

Wil je een huis kopen in Lochem kern Lochem? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Lochem kern Lochem . Er staan momenteel 23 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Lochem kern alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Lochem kern.

Bekijk alle koopwoningen in Lochem kern Lochem. Zoek je huurwoning in Lochem kern Lochem? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Lochem kern

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Lochem kern is 3.281 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.210 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Lochem kern

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Lochem kern vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Lochem kern

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Lochem kern? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Lochem kern

Vesting Zuiderenk Lochem-Zuid Lochem-Oost Lochem-West Lochem-Noord Molengronden