logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Almen-Harfsen in Kring van Dorth

Begrijp de huizenprijzen in Almen-Harfsen Lochem met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Almen-Harfsen Lochem

Almen-Harfsen is een wijk in de plaats Kring van Dorth binnen de gemeente Lochem. Deze wijk telt volgens het CBS 3.380 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Almen-Harfsen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 955.611 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 955.611
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Almen-Harfsen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Almen-Harfsen is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Almen-Harfsen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Almen-Harfsen.

Woningen recent verkocht in Almen-Harfsen

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Almen-Harfsen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Almen-Harfsen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Almen-Harfsen. Een eengezinswoning in Almen-Harfsen komt het meest (46%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 27% het meest voor.

Gezinssamenstelling Almen-Harfsen

In Almen-Harfsen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Almen-Harfsen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Almen-Harfsen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Almen-Harfsen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Almen-Harfsen vergeleken met de Lochem en Nederland.

Huizenprijzen in Almen-Harfsen Lochem

Starterswoningen in Almen-Harfsen Lochem zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Almen-Harfsen Lochem zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Almen-Harfsen Lochem zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Almen-Harfsen Lochem? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Almen-Harfsen Lochem

Wil je een huis kopen in Almen-Harfsen Lochem? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Almen-Harfsen Lochem . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Almen-Harfsen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Almen-Harfsen.

Bekijk alle koopwoningen in Almen-Harfsen Lochem. Zoek je huurwoning in Almen-Harfsen Lochem? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Almen-Harfsen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Almen-Harfsen is 3.825 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.907 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Almen-Harfsen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Almen-Harfsen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Almen-Harfsen

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Almen-Harfsen? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Almen-Harfsen

Almen Harfsen Verspreide huizen Almen ten zuiden van Twentekanaal Verspreide huizen Almen ten noorden van Twentekanaal Verspreide huizen Harfsen Verspreide huizen Kring van Dorth