logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Barchem in Barchem

Begrijp de huizenprijzen in Barchem Lochem met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Barchem Lochem

Barchem is een wijk in de plaats Barchem binnen de gemeente Lochem. Deze wijk telt volgens het CBS 1.765 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Barchem. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 573.824 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 573.824
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Barchem

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Barchem is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Barchem moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Barchem.

Woningen recent verkocht in Barchem

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Barchem. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Barchem.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Barchem. Een eengezinswoning in Barchem komt het meest (52%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 20% het meest voor.

Gezinssamenstelling Barchem

In Barchem wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Barchem

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Barchem (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Barchem

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Barchem vergeleken met de Lochem en Nederland.

Huizenprijzen in Barchem Lochem

Starterswoningen in Barchem Lochem zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Barchem Lochem zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Barchem Lochem zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Barchem Lochem? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Barchem Lochem

Wil je een huis kopen in Barchem Lochem? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Barchem Lochem . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Barchem alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Barchem.

Bekijk alle koopwoningen in Barchem Lochem. Zoek je huurwoning in Barchem Lochem? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Barchem

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Barchem is 4.066 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.201 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Barchem

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Barchem vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Barchem

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Barchem? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Barchem

Barchem Verspreide huizen Lochemseweg Verspreide huizen Zwarte Veen en Barchemse Enk Verspreide huizen Boschheurne en Zwiepsche Broek