Huizenprijzen en de huizenmarkt in Epse

Begrijp de huizenprijzen in Epse met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Epse

Epse is een plaats in de gemeente Lochem. Deze plaats telt volgens het CBS 33.570 inwoners. Momenteel staan er 8 woningen te koop en zijn er recent 18 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Epse. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 807.867 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 8
Woningen recent verkocht 18
Gemiddelde vraagprijs € 807.867
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Epse

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Epse is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Epse moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Epse.

Woningen recent verkocht in Epse

Er zijn recent 18 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Epse. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Epse.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Epse. Een eengezinswoning in Epse komt het meest (55%) voor. Daarna komt een villa met 17% het meest voor.

Gezinssamenstelling Epse

In Epse wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Epse

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Epse (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Epse

Starterswoningen in Epse zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Epse zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Epse zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Epse? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Epse

Wil je een huis kopen in Epse? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Epse . Er staan momenteel 8 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Epse alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Epse.

Bekijk alle koopwoningen in Epse. Zoek je huurwoning in Epse? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Epse

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Epse is 4.079 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.779 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Epse

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Epse vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Epse

Epse bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.