Huizenprijzen en de huizenmarkt in Kring van Dorth

Begrijp de huizenprijzen in Kring van Dorth met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Kring van Dorth

Kring van Dorth is een plaats in de gemeente Lochem. Deze plaats telt volgens het CBS 33.570 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kring van Dorth. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 1.955.637 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 1.955.637
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Kring van Dorth

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kring van Dorth is 17 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kring van Dorth moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Kring van Dorth.

Woningen recent verkocht in Kring van Dorth

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kring van Dorth. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kring van Dorth.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Kring van Dorth. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kring van Dorth. Een woonboerderij in Kring van Dorth komt het meest (79%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 16% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kring van Dorth

In Kring van Dorth wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kring van Dorth

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kring van Dorth (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Kring van Dorth

Starterswoningen in Kring van Dorth zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Kring van Dorth zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kring van Dorth zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Kring van Dorth? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Kring van Dorth

Wil je een huis kopen in Kring van Dorth? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kring van Dorth . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kring van Dorth alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kring van Dorth.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Kring van Dorth.

Bekijk alle koopwoningen in Kring van Dorth. Zoek je huurwoning in Kring van Dorth? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Kring van Dorth

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kring van Dorth is 5.163 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (5.248 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Kring van Dorth

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kring van Dorth vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Kring van Dorth

Kring van Dorth bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.