logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Eefde

Begrijp de huizenprijzen in Eefde met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Eefde

Eefde is een plaats in de gemeente Lochem. Deze plaats telt volgens het CBS 34.314 inwoners. Momenteel staan er 10 woningen te koop en zijn er recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Eefde. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 927.204 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 10
Woningen recent verkocht 13
Gemiddelde vraagprijs € 927.204
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Eefde

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Eefde is 29 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Eefde moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Eefde.

Woningen recent verkocht in Eefde

Er zijn recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Eefde. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Eefde.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Eefde. Een eengezinswoning in Eefde komt het meest (59%) voor. Daarna komt een bungalow met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Eefde

In Eefde wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Eefde

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Eefde (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Eefde

Starterswoningen in Eefde zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Eefde zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Eefde zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Eefde? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Eefde

Wil je een huis kopen in Eefde? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Eefde . Er staan momenteel 10 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Eefde alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Eefde.

Bekijk alle koopwoningen in Eefde. Zoek je huurwoning in Eefde? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Eefde

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Eefde is 3.919 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.566 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Eefde

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Eefde vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Eefde

Eefde bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.