De Huizenmarkt in Eefde (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Eefde

Woningmarkt Eefde

Eefde is een plaats in de gemeente Lochem. Deze plaats telt volgens het CBS 33.570 inwoners. Momenteel staan er 17 woningen te koop en zijn er recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Eefde. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 867.210 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 17
Woningen recent verkocht 11
Gemiddelde vraagprijs € 867.210
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Eefde

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Eefde is 37 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Eefde kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Eefde

Er zijn recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Eefde. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Eefde.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Eefde. Een eengezinswoning in Eefde komt het meest (58%) voor. Daarna komt een bungalow met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Eefde

In Eefde wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Eefde

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Eefde (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Eefde
Binnenring: Nederland

Eefde waar ligt dat?

Woningen te koop Eefde

Wil je een huis kopen in Eefde? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Eefde . Er staan momenteel 17 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Eefde alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Eefde.

Bekijk hier alle koopwoningen in Eefde. Zoek je huurwoning in Eefde? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Eefde

Starterswoningen in Eefde zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Eefde zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Eefde zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Eefde? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Eefde

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Eefde is 3.816 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.952 euro).

Leeftijden Eefde

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Eefde vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Eefde

Eefde bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.