logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Lochem

Begrijp de huizenprijzen in Lochem met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Lochem

Lochem is een plaats in de gemeente Lochem. Deze plaats telt volgens het CBS 34.314 inwoners. Momenteel staan er 17 woningen te koop en zijn er recent 64 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lochem. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 533.163 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 17
Woningen recent verkocht 64
Gemiddelde vraagprijs € 533.163
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Lochem

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Lochem is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Lochem moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Lochem.

Woningen recent verkocht in Lochem

Er zijn recent 64 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lochem. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Lochem.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Lochem. Een eengezinswoning in Lochem komt het meest (55%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Lochem

In Lochem wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Lochem

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Lochem (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Lochem

Starterswoningen in Lochem zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Lochem zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Lochem zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Lochem? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Lochem

Wil je een huis kopen in Lochem? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Lochem . Er staan momenteel 17 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Lochem alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Lochem.

Bekijk alle koopwoningen in Lochem. Zoek je huurwoning in Lochem? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Lochem

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Lochem is 3.426 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.273 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Lochem

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Lochem vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Lochem

Lochem bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.