De Huizenmarkt in Lochem (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Lochem

Woningmarkt Lochem

Lochem is een plaats in de gemeente Lochem. Deze plaats telt volgens het CBS 33.570 inwoners. Momenteel staan er 48 woningen te koop en zijn er recent 137 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lochem. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 482.231 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 48
Woningen recent verkocht 137
Gemiddelde vraagprijs € 482.231
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Lochem

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Lochem is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Lochem moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Lochem.

Woningen recent verkocht in Lochem

Er zijn recent 137 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lochem. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Lochem.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Lochem. Een eengezinswoning in Lochem komt het meest (56%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Lochem

In Lochem wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Lochem

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Lochem (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Lochem
Binnenring: Nederland

Lochem waar ligt dat?

Woningen te koop Lochem

Wil je een huis kopen in Lochem? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Lochem . Er staan momenteel 48 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Lochem alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Lochem.

Bekijk hier alle koopwoningen in Lochem. Zoek je huurwoning in Lochem? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Lochem

Starterswoningen in Lochem zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Lochem zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Lochem zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Lochem? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Lochem

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Lochem is 3.296 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.024 euro).

Leeftijden Lochem

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Lochem vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Lochem

Lochem bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.