De Huizenmarkt in Laren (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Laren

Woningmarkt Laren

Laren is een plaats in de gemeente Lochem. Deze plaats telt volgens het CBS 33.570 inwoners. Momenteel staan er 97 woningen te koop en zijn er recent 50 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Laren. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 585.667 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 97
Woningen recent verkocht 50
Gemiddelde vraagprijs € 585.667
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Laren

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Laren is 29 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Laren moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Laren.

Woningen recent verkocht in Laren

Er zijn recent 50 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Laren. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Laren.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Laren. Een eengezinswoning in Laren komt het meest (45%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 31% het meest voor.

Gezinssamenstelling Laren

In Laren wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Laren

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Laren (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Laren
Binnenring: Nederland

Laren waar ligt dat?

Woningen te koop Laren

Wil je een huis kopen in Laren? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Laren . Er staan momenteel 97 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Laren alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Laren.

Bekijk hier alle koopwoningen in Laren. Zoek je huurwoning in Laren? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Laren

Starterswoningen in Laren zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Laren zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Laren zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Laren? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Laren

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Laren is 3.234 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.985 euro).

Leeftijden Laren

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Laren vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Laren

Laren bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.