De Huizenmarkt in Harfsen (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Harfsen

Woningmarkt Harfsen

Harfsen is een plaats in de gemeente Lochem. Deze plaats telt volgens het CBS 33.570 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Harfsen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 588.774 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 588.774
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Harfsen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Harfsen is 31 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Harfsen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Harfsen.

Woningen recent verkocht in Harfsen

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Harfsen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Harfsen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Harfsen. Een eengezinswoning in Harfsen komt het meest (48%) voor. Daarna komt een bungalow met 25% het meest voor.

Gezinssamenstelling Harfsen

In Harfsen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Harfsen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Harfsen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Harfsen
Binnenring: Nederland

Harfsen waar ligt dat?

Woningen te koop Harfsen

Wil je een huis kopen in Harfsen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Harfsen . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Harfsen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Harfsen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Harfsen. Zoek je huurwoning in Harfsen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Harfsen

Starterswoningen in Harfsen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Harfsen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Harfsen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Harfsen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Harfsen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Harfsen is 3.619 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.438 euro).

Leeftijden Harfsen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Harfsen vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Harfsen

Harfsen bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.