logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Harfsen

Begrijp de huizenprijzen in Harfsen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Harfsen

Harfsen is een plaats in de gemeente Lochem. Deze plaats telt volgens het CBS 34.314 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Harfsen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 670.393 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 670.393
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Harfsen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Harfsen is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Harfsen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Harfsen.

Woningen recent verkocht in Harfsen

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Harfsen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Harfsen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Harfsen. Een eengezinswoning in Harfsen komt het meest (47%) voor. Daarna komt een bungalow met 23% het meest voor.

Gezinssamenstelling Harfsen

In Harfsen wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Harfsen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Harfsen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Harfsen

Starterswoningen in Harfsen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Harfsen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Harfsen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Harfsen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Harfsen

Wil je een huis kopen in Harfsen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Harfsen . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Harfsen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Harfsen.

Bekijk alle koopwoningen in Harfsen. Zoek je huurwoning in Harfsen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Harfsen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Harfsen is 3.651 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.399 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Harfsen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Harfsen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Harfsen

Harfsen bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.