logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Laren in Lochem

Begrijp de huizenprijzen in Laren Lochem met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Laren Lochem

Laren is een wijk in de plaats Lochem binnen de gemeente Lochem. Deze wijk telt volgens het CBS 4.320 inwoners. Momenteel staan er 8 woningen te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Laren. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 646.661 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 8
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 646.661
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Laren

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Laren is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Laren moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Laren.

Woningen recent verkocht in Laren

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Laren. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Laren.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Laren. Een eengezinswoning in Laren komt het meest (45%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 32% het meest voor.

Gezinssamenstelling Laren

In Laren wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Laren

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Laren (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Laren

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Laren vergeleken met de Lochem en Nederland.

Huizenprijzen in Laren Lochem

Starterswoningen in Laren Lochem zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Laren Lochem zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Laren Lochem zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Laren Lochem? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Laren Lochem

Wil je een huis kopen in Laren Lochem? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Laren Lochem . Er staan momenteel 8 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Laren alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Laren.

Bekijk alle koopwoningen in Laren Lochem. Zoek je huurwoning in Laren Lochem? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Laren

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Laren is 3.959 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.430 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Laren

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Laren vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Laren

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Laren? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Laren

Laren Exel Verspreide huizen Groot Dochteren Verspreide huizen Oolde Verspreide huizen Verwolde Verspreide huizen Exel Exel Tol