logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Zuidwijk in Oud-Beijerland

Begrijp de huizenprijzen in Zuidwijk Hoeksche Waard met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Zuidwijk Hoeksche Waard

Zuidwijk is een buurt in de wijk 00 en plaats Oud-Beijerland binnen de gemeente Hoeksche Waard. Deze buurt telt volgens het CBS 24.300 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zuidwijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 341.656 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 341.656
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Zuidwijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Zuidwijk is 37 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Zuidwijk kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Zuidwijk

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zuidwijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Zuidwijk.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Zuidwijk. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Zuidwijk

In Zuidwijk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Zuidwijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Zuidwijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Woningen te koop Zuidwijk Hoeksche Waard

Wil je een huis kopen in Zuidwijk Hoeksche Waard? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Zuidwijk Hoeksche Waard . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Zuidwijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Zuidwijk.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Zuidwijk Hoeksche Waard.

Bekijk alle koopwoningen in Zuidwijk Hoeksche Waard. Zoek je huurwoning in Zuidwijk Hoeksche Waard? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Zuidwijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Zuidwijk is 2.631 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.450 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Zuidwijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Zuidwijk vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Zuidwijk

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Zuidwijk. De buurt zelf valt binnen de wijk 00 in de gemeente Hoeksche Waard.

Bedrijventerrein De Bosschen Oosterse Gorzenwijk Centrum-Noord Croonenburghwijk Centrum-Zuid Zeeheldenwijk Zuidwijk Zoomwijck Spuioeverwijk Bedrijventerrein Langeweg, Rembrandtstraat Poortwijk Zinkweg buurtschap Landelijk gebied