Huizenprijzen en de huizenmarkt Centrum-Zuid in Oud-Beijerland

Begrijp de huizenprijzen in Centrum-Zuid Hoeksche Waard met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Centrum-Zuid Hoeksche Waard

Centrum-Zuid is een buurt in de wijk 00 en plaats Oud-Beijerland binnen de gemeente Hoeksche Waard. Deze buurt telt volgens het CBS 24.300 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Centrum-Zuid. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 346.186 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 346.186
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Centrum-Zuid

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Centrum-Zuid is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Centrum-Zuid moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Centrum-Zuid.

Woningen recent verkocht in Centrum-Zuid

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Centrum-Zuid. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Centrum-Zuid.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Centrum-Zuid. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Centrum-Zuid. Een galerijflat in Centrum-Zuid komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Centrum-Zuid

In Centrum-Zuid wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Centrum-Zuid

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Centrum-Zuid (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Centrum-Zuid Hoeksche Waard

Starterswoningen in Centrum-Zuid Hoeksche Waard zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Centrum-Zuid Hoeksche Waard zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Centrum-Zuid Hoeksche Waard zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Centrum-Zuid Hoeksche Waard? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Centrum-Zuid Hoeksche Waard

Wil je een huis kopen in Centrum-Zuid Hoeksche Waard? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Centrum-Zuid Hoeksche Waard . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Centrum-Zuid alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Centrum-Zuid.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Centrum-Zuid Hoeksche Waard.

Bekijk alle koopwoningen in Centrum-Zuid Hoeksche Waard. Zoek je huurwoning in Centrum-Zuid Hoeksche Waard? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Centrum-Zuid

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Centrum-Zuid is 3.312 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.026 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Centrum-Zuid

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Centrum-Zuid vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Centrum-Zuid

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Centrum-Zuid. De buurt zelf valt binnen de wijk 00 in de gemeente Hoeksche Waard.

Bedrijventerrein De Bosschen Oosterse Gorzenwijk Centrum-Noord Croonenburghwijk Centrum-Zuid Zeeheldenwijk Zuidwijk Zoomwijck Spuioeverwijk Bedrijventerrein Langeweg, Rembrandtstraat Poortwijk Zinkweg buurtschap Landelijk gebied