Huizenprijzen en de huizenmarkt Centrum-Noord in Oud-Beijerland

Begrijp de huizenprijzen in Centrum-Noord Hoeksche Waard met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Centrum-Noord Hoeksche Waard

Centrum-Noord is een buurt in de wijk 00 en plaats Oud-Beijerland binnen de gemeente Hoeksche Waard. Deze buurt telt volgens het CBS 24.300 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Centrum-Noord. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 584.166 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 584.166
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Centrum-Noord

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Centrum-Noord is 42 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Centrum-Noord kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Centrum-Noord

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Centrum-Noord. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Centrum-Noord.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Centrum-Noord. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Centrum-Noord

In Centrum-Noord wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Centrum-Noord

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Centrum-Noord (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Woningen te koop Centrum-Noord Hoeksche Waard

Wil je een huis kopen in Centrum-Noord Hoeksche Waard? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Centrum-Noord Hoeksche Waard . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Centrum-Noord alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Centrum-Noord.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Centrum-Noord Hoeksche Waard.

Bekijk alle koopwoningen in Centrum-Noord Hoeksche Waard. Zoek je huurwoning in Centrum-Noord Hoeksche Waard? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Centrum-Noord

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Centrum-Noord is 3.614 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.213 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Centrum-Noord

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Centrum-Noord vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Centrum-Noord

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Centrum-Noord. De buurt zelf valt binnen de wijk 00 in de gemeente Hoeksche Waard.

Bedrijventerrein De Bosschen Oosterse Gorzenwijk Centrum-Noord Croonenburghwijk Centrum-Zuid Zeeheldenwijk Zuidwijk Zoomwijck Spuioeverwijk Bedrijventerrein Langeweg, Rembrandtstraat Poortwijk Zinkweg buurtschap Landelijk gebied