Huizenprijzen en de huizenmarkt Zinkweg buurtschap in Oud-Beijerland

Begrijp de huizenprijzen in Zinkweg buurtschap Hoeksche Waard met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Zinkweg buurtschap Hoeksche Waard

Zinkweg buurtschap is een buurt in de wijk 00 en plaats Oud-Beijerland binnen de gemeente Hoeksche Waard. Deze buurt telt volgens het CBS 24.300 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zinkweg buurtschap. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 537.614 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 537.614
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Zinkweg buurtschap

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Zinkweg buurtschap is 51 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Zinkweg buurtschap kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Zinkweg buurtschap

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zinkweg buurtschap. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Zinkweg buurtschap.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Zinkweg buurtschap. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Zinkweg buurtschap

In Zinkweg buurtschap wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Zinkweg buurtschap

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Zinkweg buurtschap (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Woningen te koop Zinkweg buurtschap Hoeksche Waard

Wil je een huis kopen in Zinkweg buurtschap Hoeksche Waard? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Zinkweg buurtschap Hoeksche Waard . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Zinkweg buurtschap alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Zinkweg buurtschap.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Zinkweg buurtschap Hoeksche Waard.

Bekijk alle koopwoningen in Zinkweg buurtschap Hoeksche Waard. Zoek je huurwoning in Zinkweg buurtschap Hoeksche Waard? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Zinkweg buurtschap

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Zinkweg buurtschap is 4.474 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.029 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Zinkweg buurtschap

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Zinkweg buurtschap vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Zinkweg buurtschap

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Zinkweg buurtschap. De buurt zelf valt binnen de wijk 00 in de gemeente Hoeksche Waard.

Bedrijventerrein De Bosschen Oosterse Gorzenwijk Centrum-Noord Croonenburghwijk Centrum-Zuid Zeeheldenwijk Zuidwijk Zoomwijck Spuioeverwijk Bedrijventerrein Langeweg, Rembrandtstraat Poortwijk Zinkweg buurtschap Landelijk gebied