Huizenprijzen en de huizenmarkt Zoomwijck in Oud-Beijerland

Begrijp de huizenprijzen in Zoomwijck Hoeksche Waard met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Zoomwijck Hoeksche Waard

Zoomwijck is een buurt in de wijk 00 en plaats Oud-Beijerland binnen de gemeente Hoeksche Waard. Deze buurt telt volgens het CBS 24.300 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zoomwijck. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 318.216 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 318.216
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Zoomwijck

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Zoomwijck is 23 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Zoomwijck moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Zoomwijck.

Woningen recent verkocht in Zoomwijck

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zoomwijck. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Zoomwijck.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Zoomwijck. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Zoomwijck

In Zoomwijck wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Zoomwijck

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Zoomwijck (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Woningen te koop Zoomwijck Hoeksche Waard

Wil je een huis kopen in Zoomwijck Hoeksche Waard? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Zoomwijck Hoeksche Waard . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Zoomwijck alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Zoomwijck.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Zoomwijck Hoeksche Waard.

Bekijk alle koopwoningen in Zoomwijck Hoeksche Waard. Zoek je huurwoning in Zoomwijck Hoeksche Waard? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Zoomwijck

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Zoomwijck is 2.783 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.677 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Zoomwijck

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Zoomwijck vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Zoomwijck

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Zoomwijck. De buurt zelf valt binnen de wijk 00 in de gemeente Hoeksche Waard.

Bedrijventerrein De Bosschen Oosterse Gorzenwijk Centrum-Noord Croonenburghwijk Centrum-Zuid Zeeheldenwijk Zuidwijk Zoomwijck Spuioeverwijk Bedrijventerrein Langeweg, Rembrandtstraat Poortwijk Zinkweg buurtschap Landelijk gebied