logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Croonenburghwijk in Oud-Beijerland

Begrijp de huizenprijzen in Croonenburghwijk Hoeksche Waard met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Croonenburghwijk Hoeksche Waard

Croonenburghwijk is een buurt in de wijk 00 en plaats Oud-Beijerland binnen de gemeente Hoeksche Waard. Deze buurt telt volgens het CBS 24.300 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Croonenburghwijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 412.683 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 412.683
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Croonenburghwijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Croonenburghwijk is 34 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Croonenburghwijk moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Croonenburghwijk.

Woningen recent verkocht in Croonenburghwijk

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Croonenburghwijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Croonenburghwijk.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Croonenburghwijk. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Croonenburghwijk

In Croonenburghwijk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Croonenburghwijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Croonenburghwijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Woningen te koop Croonenburghwijk Hoeksche Waard

Wil je een huis kopen in Croonenburghwijk Hoeksche Waard? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Croonenburghwijk Hoeksche Waard . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Croonenburghwijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Croonenburghwijk.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Croonenburghwijk Hoeksche Waard.

Bekijk alle koopwoningen in Croonenburghwijk Hoeksche Waard. Zoek je huurwoning in Croonenburghwijk Hoeksche Waard? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Croonenburghwijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Croonenburghwijk is 3.780 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.270 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Croonenburghwijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Croonenburghwijk vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Croonenburghwijk

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Croonenburghwijk. De buurt zelf valt binnen de wijk 00 in de gemeente Hoeksche Waard.

Bedrijventerrein De Bosschen Oosterse Gorzenwijk Centrum-Noord Croonenburghwijk Centrum-Zuid Zeeheldenwijk Zuidwijk Zoomwijck Spuioeverwijk Bedrijventerrein Langeweg, Rembrandtstraat Poortwijk Zinkweg buurtschap Landelijk gebied