logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Spuioeverwijk in Oud-Beijerland

Begrijp de huizenprijzen in Spuioeverwijk Hoeksche Waard met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Spuioeverwijk Hoeksche Waard

Spuioeverwijk is een buurt in de wijk 00 en plaats Oud-Beijerland binnen de gemeente Hoeksche Waard. Deze buurt telt volgens het CBS 24.300 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Spuioeverwijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 420.785 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 420.785
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Spuioeverwijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Spuioeverwijk is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Spuioeverwijk moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Spuioeverwijk.

Woningen recent verkocht in Spuioeverwijk

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Spuioeverwijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Spuioeverwijk.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Spuioeverwijk. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Spuioeverwijk

In Spuioeverwijk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Spuioeverwijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Spuioeverwijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Spuioeverwijk Hoeksche Waard

Starterswoningen in Spuioeverwijk Hoeksche Waard zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Spuioeverwijk Hoeksche Waard zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Spuioeverwijk Hoeksche Waard zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Spuioeverwijk Hoeksche Waard? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Spuioeverwijk Hoeksche Waard

Wil je een huis kopen in Spuioeverwijk Hoeksche Waard? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Spuioeverwijk Hoeksche Waard . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Spuioeverwijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Spuioeverwijk.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Spuioeverwijk Hoeksche Waard.

Bekijk alle koopwoningen in Spuioeverwijk Hoeksche Waard. Zoek je huurwoning in Spuioeverwijk Hoeksche Waard? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Spuioeverwijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Spuioeverwijk is 2.919 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.629 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Spuioeverwijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Spuioeverwijk vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Spuioeverwijk

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Spuioeverwijk. De buurt zelf valt binnen de wijk 00 in de gemeente Hoeksche Waard.

Bedrijventerrein De Bosschen Oosterse Gorzenwijk Centrum-Noord Croonenburghwijk Centrum-Zuid Zeeheldenwijk Zuidwijk Zoomwijck Spuioeverwijk Bedrijventerrein Langeweg, Rembrandtstraat Poortwijk Zinkweg buurtschap Landelijk gebied