Huizenprijzen en de huizenmarkt Oosterse Gorzenwijk in Oud-Beijerland

Begrijp de huizenprijzen in Oosterse Gorzenwijk Hoeksche Waard met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Oosterse Gorzenwijk Hoeksche Waard

Oosterse Gorzenwijk is een buurt in de wijk 00 en plaats Oud-Beijerland binnen de gemeente Hoeksche Waard. Deze buurt telt volgens het CBS 24.300 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oosterse Gorzenwijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 289.610 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 289.610
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Oosterse Gorzenwijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oosterse Gorzenwijk is 40 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oosterse Gorzenwijk kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Oosterse Gorzenwijk

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oosterse Gorzenwijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oosterse Gorzenwijk.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Oosterse Gorzenwijk. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Oosterse Gorzenwijk

In Oosterse Gorzenwijk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oosterse Gorzenwijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oosterse Gorzenwijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Woningen te koop Oosterse Gorzenwijk Hoeksche Waard

Wil je een huis kopen in Oosterse Gorzenwijk Hoeksche Waard? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oosterse Gorzenwijk Hoeksche Waard . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oosterse Gorzenwijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oosterse Gorzenwijk.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Oosterse Gorzenwijk Hoeksche Waard.

Bekijk alle koopwoningen in Oosterse Gorzenwijk Hoeksche Waard. Zoek je huurwoning in Oosterse Gorzenwijk Hoeksche Waard? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Oosterse Gorzenwijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oosterse Gorzenwijk is 2.504 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.588 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Oosterse Gorzenwijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oosterse Gorzenwijk vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Oosterse Gorzenwijk

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Oosterse Gorzenwijk. De buurt zelf valt binnen de wijk 00 in de gemeente Hoeksche Waard.

Bedrijventerrein De Bosschen Oosterse Gorzenwijk Centrum-Noord Croonenburghwijk Centrum-Zuid Zeeheldenwijk Zuidwijk Zoomwijck Spuioeverwijk Bedrijventerrein Langeweg, Rembrandtstraat Poortwijk Zinkweg buurtschap Landelijk gebied