Huizenprijzen en de huizenmarkt Bedrijventerrein De Bosschen in Oud-Beijerland

Begrijp de huizenprijzen in Bedrijventerrein De Bosschen Hoeksche Waard met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Bedrijventerrein De Bosschen Hoeksche Waard

Bedrijventerrein De Bosschen is een buurt in de wijk 00 en plaats Oud-Beijerland binnen de gemeente Hoeksche Waard. Deze buurt telt volgens het CBS 24.300 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bedrijventerrein De Bosschen.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs niet bekend
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Bedrijventerrein De Bosschen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bedrijventerrein De Bosschen is nog onbekend.

Woningen recent verkocht in Bedrijventerrein De Bosschen

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bedrijventerrein De Bosschen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bedrijventerrein De Bosschen.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Bedrijventerrein De Bosschen. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Bedrijventerrein De Bosschen

In Bedrijventerrein De Bosschen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Bedrijventerrein De Bosschen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Bedrijventerrein De Bosschen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Woningen te koop Bedrijventerrein De Bosschen Hoeksche Waard

Wil je een huis kopen in Bedrijventerrein De Bosschen Hoeksche Waard? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bedrijventerrein De Bosschen Hoeksche Waard . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bedrijventerrein De Bosschen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bedrijventerrein De Bosschen.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Bedrijventerrein De Bosschen Hoeksche Waard.

Bekijk alle koopwoningen in Bedrijventerrein De Bosschen Hoeksche Waard. Zoek je huurwoning in Bedrijventerrein De Bosschen Hoeksche Waard? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Bedrijventerrein De Bosschen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bedrijventerrein De Bosschen is 3.602 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.489 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Bedrijventerrein De Bosschen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bedrijventerrein De Bosschen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Bedrijventerrein De Bosschen

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Bedrijventerrein De Bosschen. De buurt zelf valt binnen de wijk 00 in de gemeente Hoeksche Waard.

Bedrijventerrein De Bosschen Oosterse Gorzenwijk Centrum-Noord Croonenburghwijk Centrum-Zuid Zeeheldenwijk Zuidwijk Zoomwijck Spuioeverwijk Bedrijventerrein Langeweg, Rembrandtstraat Poortwijk Zinkweg buurtschap Landelijk gebied