Huizenprijzen en de huizenmarkt Landelijk gebied in Oud-Beijerland

Begrijp de huizenprijzen in Landelijk gebied Hoeksche Waard met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Landelijk gebied Hoeksche Waard

Landelijk gebied is een buurt in de wijk 00 en plaats Oud-Beijerland binnen de gemeente Hoeksche Waard. Deze buurt telt volgens het CBS 24.300 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Landelijk gebied. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 1.234.946 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 1.234.946
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Landelijk gebied

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Landelijk gebied is 5 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Landelijk gebied moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Landelijk gebied.

Woningen recent verkocht in Landelijk gebied

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Landelijk gebied. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Landelijk gebied.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Landelijk gebied. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Landelijk gebied

In Landelijk gebied wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Landelijk gebied

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Landelijk gebied (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Woningen te koop Landelijk gebied Hoeksche Waard

Wil je een huis kopen in Landelijk gebied Hoeksche Waard? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Landelijk gebied Hoeksche Waard . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Landelijk gebied alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Landelijk gebied.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Landelijk gebied Hoeksche Waard.

Bekijk alle koopwoningen in Landelijk gebied Hoeksche Waard. Zoek je huurwoning in Landelijk gebied Hoeksche Waard? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Landelijk gebied

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Landelijk gebied is 5.014 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.850 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Landelijk gebied

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Landelijk gebied vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Landelijk gebied

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Landelijk gebied. De buurt zelf valt binnen de wijk 00 in de gemeente Hoeksche Waard.

Bedrijventerrein De Bosschen Oosterse Gorzenwijk Centrum-Noord Croonenburghwijk Centrum-Zuid Zeeheldenwijk Zuidwijk Zoomwijck Spuioeverwijk Bedrijventerrein Langeweg, Rembrandtstraat Poortwijk Zinkweg buurtschap Landelijk gebied