logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Zeeheldenwijk in Oud-Beijerland

Begrijp de huizenprijzen in Zeeheldenwijk Hoeksche Waard met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Zeeheldenwijk Hoeksche Waard

Zeeheldenwijk is een buurt in de wijk 00 en plaats Oud-Beijerland binnen de gemeente Hoeksche Waard. Deze buurt telt volgens het CBS 24.300 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zeeheldenwijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 334.419 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 334.419
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Zeeheldenwijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Zeeheldenwijk is 19 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Zeeheldenwijk moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Zeeheldenwijk.

Woningen recent verkocht in Zeeheldenwijk

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zeeheldenwijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Zeeheldenwijk.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Zeeheldenwijk. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Zeeheldenwijk

In Zeeheldenwijk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Zeeheldenwijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Zeeheldenwijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Woningen te koop Zeeheldenwijk Hoeksche Waard

Wil je een huis kopen in Zeeheldenwijk Hoeksche Waard? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Zeeheldenwijk Hoeksche Waard . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Zeeheldenwijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Zeeheldenwijk.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Zeeheldenwijk Hoeksche Waard.

Bekijk alle koopwoningen in Zeeheldenwijk Hoeksche Waard. Zoek je huurwoning in Zeeheldenwijk Hoeksche Waard? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Zeeheldenwijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Zeeheldenwijk is 4.080 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.683 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Zeeheldenwijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Zeeheldenwijk vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Zeeheldenwijk

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Zeeheldenwijk. De buurt zelf valt binnen de wijk 00 in de gemeente Hoeksche Waard.

Bedrijventerrein De Bosschen Oosterse Gorzenwijk Centrum-Noord Croonenburghwijk Centrum-Zuid Zeeheldenwijk Zuidwijk Zoomwijck Spuioeverwijk Bedrijventerrein Langeweg, Rembrandtstraat Poortwijk Zinkweg buurtschap Landelijk gebied