logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Nertsstraat in Malden

Begrijp de huizenprijzen in Nertsstraat te Malden met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Nertsstraat te Malden

Nertsstraat is een straat in de plaats Malden binnen de gemeente Heumen . Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nertsstraat in Malden. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 775.984
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Nertsstraat

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nertsstraat is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nertsstraat moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Nertsstraat.

Woningen recent verkocht in Nertsstraat

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nertsstraat. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nertsstraat.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Nertsstraat. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nertsstraat. Een eengezinswoning in Nertsstraat komt het meest (50%) voor. Daarna komt een landhuis met 50% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nertsstraat

In Nertsstraat wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nertsstraat

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nertsstraat (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Nertsstraat te Malden

Starterswoningen in Nertsstraat te Malden zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Nertsstraat te Malden zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nertsstraat te Malden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Nertsstraat te Malden? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Nertsstraat te Malden

Wil je een huis kopen in Nertsstraat te Malden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nertsstraat te Malden . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nertsstraat alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nertsstraat.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Nertsstraat te Malden.

Bekijk alle koopwoningen in Nertsstraat te Malden. Zoek je huurwoning in Nertsstraat te Malden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Nertsstraat

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nertsstraat is 4.957 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.055 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Nertsstraat

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nertsstraat vergeleken met de rest van Nederland.

Alle woningen van Nertsstraat in Malden

Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht in Nertsstraat te Malden.

Adres Postcode Status
Nertsstraat 1 6581 EX Nog niet te koop
Nertsstraat 2 6581 EX Nog niet te koop
Nertsstraat 5 6581 EX Nog niet te koop
Nertsstraat 7 6581 EX Nog niet te koop
Nertsstraat 9 6581 EX Nog niet te koop
Nertsstraat 11 6581 EX Nog niet te koop
Nertsstraat 13 6581 EX Nog niet te koop