logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Mariadorp-Beezepool in Eijsden

Begrijp de huizenprijzen in Mariadorp-Beezepool Eijsden-Margraten met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Mariadorp-Beezepool Eijsden-Margraten

Mariadorp-Beezepool is een buurt in de wijk Eijsden en plaats Eijsden binnen de gemeente Eijsden-Margraten. Deze buurt telt volgens het CBS 9.720 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Mariadorp-Beezepool. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 372.958 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 8
Gemiddelde vraagprijs € 372.958
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Mariadorp-Beezepool

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Mariadorp-Beezepool is 10 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Mariadorp-Beezepool moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Mariadorp-Beezepool.

Woningen recent verkocht in Mariadorp-Beezepool

Er zijn recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Mariadorp-Beezepool. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Mariadorp-Beezepool.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Mariadorp-Beezepool. Een eengezinswoning in Mariadorp-Beezepool komt het meest (96%) voor. Daarna komt een maisonnette met 1% het meest voor.

Gezinssamenstelling Mariadorp-Beezepool

In Mariadorp-Beezepool wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Mariadorp-Beezepool

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Mariadorp-Beezepool (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Mariadorp-Beezepool

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Mariadorp-Beezepool vergeleken met de Eijsden-Margraten en Nederland.

Huizenprijzen in Mariadorp-Beezepool Eijsden-Margraten

Starterswoningen in Mariadorp-Beezepool Eijsden-Margraten zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Mariadorp-Beezepool Eijsden-Margraten zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Mariadorp-Beezepool Eijsden-Margraten zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Mariadorp-Beezepool Eijsden-Margraten? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Mariadorp-Beezepool Eijsden-Margraten

Wil je een huis kopen in Mariadorp-Beezepool Eijsden-Margraten? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Mariadorp-Beezepool Eijsden-Margraten . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Mariadorp-Beezepool alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Mariadorp-Beezepool.

Bekijk alle koopwoningen in Mariadorp-Beezepool Eijsden-Margraten. Zoek je huurwoning in Mariadorp-Beezepool Eijsden-Margraten? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Mariadorp-Beezepool

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Mariadorp-Beezepool is 3.257 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.690 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Mariadorp-Beezepool

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Mariadorp-Beezepool vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Mariadorp-Beezepool

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Mariadorp-Beezepool. De buurt zelf valt binnen de wijk Eijsden in de gemeente Eijsden-Margraten.

Eijsden-Breust Mariadorp-Beezepool Withuis-Stationsstraat Mesch Oost Maarland Verspreide huizen

Alle straten van Mariadorp-Beezepool

Mariadorp-Beezepool bestaat uit 40 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.