Huizenprijzen en de huizenmarkt Verspreide huizen in Eijsden

Begrijp de huizenprijzen in Verspreide huizen Eijsden-Margraten met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Verspreide huizen Eijsden-Margraten

Verspreide huizen is een buurt in de wijk Eijsden en plaats Eijsden binnen de gemeente Eijsden-Margraten. Deze buurt telt volgens het CBS 9.385 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 662.064 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 662.064
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Verspreide huizen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Verspreide huizen is 15 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Verspreide huizen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Verspreide huizen.

Woningen recent verkocht in Verspreide huizen

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Verspreide huizen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Verspreide huizen. Een eengezinswoning in Verspreide huizen komt het meest (70%) voor. Daarna komt een villa met 23% het meest voor.

Gezinssamenstelling Verspreide huizen

In Verspreide huizen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Verspreide huizen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Verspreide huizen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Verspreide huizen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Verspreide huizen vergeleken met de Eijsden-Margraten en Nederland.

Huizenprijzen in Verspreide huizen Eijsden-Margraten

Starterswoningen in Verspreide huizen Eijsden-Margraten zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Verspreide huizen Eijsden-Margraten zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Verspreide huizen Eijsden-Margraten zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Verspreide huizen Eijsden-Margraten? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Verspreide huizen Eijsden-Margraten

Wil je een huis kopen in Verspreide huizen Eijsden-Margraten? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Verspreide huizen Eijsden-Margraten . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Verspreide huizen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Verspreide huizen.

Bekijk alle koopwoningen in Verspreide huizen Eijsden-Margraten. Zoek je huurwoning in Verspreide huizen Eijsden-Margraten? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Verspreide huizen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Verspreide huizen is 3.716 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.784 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Verspreide huizen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Verspreide huizen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Verspreide huizen

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Verspreide huizen. De buurt zelf valt binnen de wijk Eijsden in de gemeente Eijsden-Margraten.

Eijsden-Breust Mariadorp-Beezepool Withuis-Stationsstraat Mesch Oost Maarland Verspreide huizen

Alle straten van Verspreide huizen

Verspreide huizen bestaat uit 25 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.