logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Maarland in Eijsden

Begrijp de huizenprijzen in Maarland Eijsden-Margraten met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Maarland Eijsden-Margraten

Maarland is een buurt in de wijk Eijsden en plaats Eijsden binnen de gemeente Eijsden-Margraten. Deze buurt telt volgens het CBS 9.720 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Maarland. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 382.878 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 382.878
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Maarland

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Maarland is 42 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Maarland kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Maarland

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Maarland. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Maarland.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Maarland. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Maarland. Een eengezinswoning in Maarland komt het meest (88%) voor. Daarna komt een landhuis met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Maarland

In Maarland wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Maarland

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Maarland (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Maarland

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Maarland vergeleken met de Eijsden-Margraten en Nederland.

Huizenprijzen in Maarland Eijsden-Margraten

Starterswoningen in Maarland Eijsden-Margraten zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Maarland Eijsden-Margraten zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Maarland Eijsden-Margraten zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Maarland Eijsden-Margraten? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Maarland Eijsden-Margraten

Wil je een huis kopen in Maarland Eijsden-Margraten? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Maarland Eijsden-Margraten . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Maarland alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Maarland.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Maarland Eijsden-Margraten.

Bekijk alle koopwoningen in Maarland Eijsden-Margraten. Zoek je huurwoning in Maarland Eijsden-Margraten? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Maarland

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Maarland is 3.504 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (863 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Maarland

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Maarland vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Maarland

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Maarland. De buurt zelf valt binnen de wijk Eijsden in de gemeente Eijsden-Margraten.

Eijsden-Breust Mariadorp-Beezepool Withuis-Stationsstraat Mesch Oost Maarland Verspreide huizen

Alle straten van Maarland

Maarland bestaat uit 4 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.