logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Oost in Eijsden

Begrijp de huizenprijzen in Oost Eijsden-Margraten met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Oost Eijsden-Margraten

Oost is een buurt in de wijk Eijsden en plaats Eijsden binnen de gemeente Eijsden-Margraten. Deze buurt telt volgens het CBS 9.720 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oost. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 527.456 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 527.456
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Oost

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oost is 12 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oost moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Oost.

Woningen recent verkocht in Oost

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oost. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oost.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Oost. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oost. Een eengezinswoning in Oost komt het meest (70%) voor. Daarna komt een benedenwoning met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oost

In Oost wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oost

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oost (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Oost

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Oost vergeleken met de Eijsden-Margraten en Nederland.

Huizenprijzen in Oost Eijsden-Margraten

Starterswoningen in Oost Eijsden-Margraten zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Oost Eijsden-Margraten zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oost Eijsden-Margraten zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Oost Eijsden-Margraten? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Oost Eijsden-Margraten

Wil je een huis kopen in Oost Eijsden-Margraten? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oost Eijsden-Margraten . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Oost alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oost.

Bekijk alle koopwoningen in Oost Eijsden-Margraten. Zoek je huurwoning in Oost Eijsden-Margraten? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Oost

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oost is 3.198 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.554 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Oost

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oost vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Oost

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Oost. De buurt zelf valt binnen de wijk Eijsden in de gemeente Eijsden-Margraten.

Eijsden-Breust Mariadorp-Beezepool Withuis-Stationsstraat Mesch Oost Maarland Verspreide huizen

Alle straten van Oost

Oost bestaat uit 13 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.