Huizenprijzen en de huizenmarkt Mesch in Eijsden

Begrijp de huizenprijzen in Mesch Eijsden-Margraten met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Mesch Eijsden-Margraten

Mesch is een buurt in de wijk Eijsden en plaats Eijsden binnen de gemeente Eijsden-Margraten. Deze buurt telt volgens het CBS 9.385 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Mesch. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 457.275 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 457.275
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Mesch

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Mesch is 75 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Mesch kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Mesch

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Mesch. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Mesch.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Mesch. Een eengezinswoning in Mesch komt het meest (71%) voor. Daarna komt een herenhuis met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Mesch

In Mesch wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Mesch

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Mesch (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Mesch

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Mesch vergeleken met de Eijsden-Margraten en Nederland.

Huizenprijzen in Mesch Eijsden-Margraten

Starterswoningen in Mesch Eijsden-Margraten zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Mesch Eijsden-Margraten zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Mesch Eijsden-Margraten zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Mesch Eijsden-Margraten? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Mesch Eijsden-Margraten

Wil je een huis kopen in Mesch Eijsden-Margraten? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Mesch Eijsden-Margraten . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Mesch alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Mesch.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Mesch Eijsden-Margraten.

Bekijk alle koopwoningen in Mesch Eijsden-Margraten. Zoek je huurwoning in Mesch Eijsden-Margraten? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Mesch

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Mesch is 3.183 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.678 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Mesch

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Mesch vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Mesch

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Mesch. De buurt zelf valt binnen de wijk Eijsden in de gemeente Eijsden-Margraten.

Eijsden-Breust Mariadorp-Beezepool Withuis-Stationsstraat Mesch Oost Maarland Verspreide huizen

Alle straten van Mesch

Mesch bestaat uit 14 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.