Huizenprijzen en de huizenmarkt Withuis-Stationsstraat in Eijsden

Begrijp de huizenprijzen in Withuis-Stationsstraat Eijsden-Margraten met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Withuis-Stationsstraat Eijsden-Margraten

Withuis-Stationsstraat is een buurt in de wijk Eijsden en plaats Eijsden binnen de gemeente Eijsden-Margraten. Deze buurt telt volgens het CBS 9.385 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Withuis-Stationsstraat. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 795.013 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 795.013
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Withuis-Stationsstraat

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Withuis-Stationsstraat is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Withuis-Stationsstraat moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Withuis-Stationsstraat.

Woningen recent verkocht in Withuis-Stationsstraat

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Withuis-Stationsstraat. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Withuis-Stationsstraat.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Withuis-Stationsstraat. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Withuis-Stationsstraat. Een eengezinswoning in Withuis-Stationsstraat komt het meest (50%) voor. Daarna komt een herenhuis met 25% het meest voor.

Gezinssamenstelling Withuis-Stationsstraat

In Withuis-Stationsstraat wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Withuis-Stationsstraat

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Withuis-Stationsstraat (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Withuis-Stationsstraat

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Withuis-Stationsstraat vergeleken met de Eijsden-Margraten en Nederland.

Huizenprijzen in Withuis-Stationsstraat Eijsden-Margraten

Starterswoningen in Withuis-Stationsstraat Eijsden-Margraten zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Withuis-Stationsstraat Eijsden-Margraten zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Withuis-Stationsstraat Eijsden-Margraten zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Withuis-Stationsstraat Eijsden-Margraten? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Withuis-Stationsstraat Eijsden-Margraten

Wil je een huis kopen in Withuis-Stationsstraat Eijsden-Margraten? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Withuis-Stationsstraat Eijsden-Margraten . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Withuis-Stationsstraat alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Withuis-Stationsstraat.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Withuis-Stationsstraat Eijsden-Margraten.

Bekijk alle koopwoningen in Withuis-Stationsstraat Eijsden-Margraten. Zoek je huurwoning in Withuis-Stationsstraat Eijsden-Margraten? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Withuis-Stationsstraat

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Withuis-Stationsstraat is 2.637 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.170 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Withuis-Stationsstraat

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Withuis-Stationsstraat vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Withuis-Stationsstraat

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Withuis-Stationsstraat. De buurt zelf valt binnen de wijk Eijsden in de gemeente Eijsden-Margraten.

Eijsden-Breust Mariadorp-Beezepool Withuis-Stationsstraat Mesch Oost Maarland Verspreide huizen

Alle straten van Withuis-Stationsstraat

Withuis-Stationsstraat bestaat uit 9 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.