Huizenprijzen en de huizenmarkt Eijsden-Breust in Eijsden

Begrijp de huizenprijzen in Eijsden-Breust Eijsden-Margraten met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Eijsden-Breust Eijsden-Margraten

Eijsden-Breust is een buurt in de wijk Eijsden en plaats Eijsden binnen de gemeente Eijsden-Margraten. Deze buurt telt volgens het CBS 9.385 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Eijsden-Breust. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 435.098 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 12
Gemiddelde vraagprijs € 435.098
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Eijsden-Breust

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Eijsden-Breust is 15 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Eijsden-Breust moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Eijsden-Breust.

Woningen recent verkocht in Eijsden-Breust

Er zijn recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Eijsden-Breust. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Eijsden-Breust.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Eijsden-Breust. Een eengezinswoning in Eijsden-Breust komt het meest (74%) voor. Daarna komt een herenhuis met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Eijsden-Breust

In Eijsden-Breust wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Eijsden-Breust

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Eijsden-Breust (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Eijsden-Breust

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Eijsden-Breust vergeleken met de Eijsden-Margraten en Nederland.

Huizenprijzen in Eijsden-Breust Eijsden-Margraten

Starterswoningen in Eijsden-Breust Eijsden-Margraten zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Eijsden-Breust Eijsden-Margraten zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Eijsden-Breust Eijsden-Margraten zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Eijsden-Breust Eijsden-Margraten? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Eijsden-Breust Eijsden-Margraten

Wil je een huis kopen in Eijsden-Breust Eijsden-Margraten? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Eijsden-Breust Eijsden-Margraten . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Eijsden-Breust alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Eijsden-Breust.

Bekijk alle koopwoningen in Eijsden-Breust Eijsden-Margraten. Zoek je huurwoning in Eijsden-Breust Eijsden-Margraten? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Eijsden-Breust

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Eijsden-Breust is 3.056 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.919 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Eijsden-Breust

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Eijsden-Breust vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Eijsden-Breust

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Eijsden-Breust. De buurt zelf valt binnen de wijk Eijsden in de gemeente Eijsden-Margraten.

Eijsden-Breust Mariadorp-Beezepool Withuis-Stationsstraat Mesch Oost Maarland Verspreide huizen

Alle straten van Eijsden-Breust

Eijsden-Breust bestaat uit 77 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.