Huizenprijzen en de huizenmarkt in Riethoven

Begrijp de huizenprijzen in Riethoven met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Riethoven

Riethoven is een plaats in de gemeente Bergeijk. Deze plaats telt volgens het CBS 18.415 inwoners. Momenteel staan er 9 woningen te koop en zijn er recent 15 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Riethoven. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 720.463 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 9
Woningen recent verkocht 15
Gemiddelde vraagprijs € 720.463
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Riethoven

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Riethoven is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Riethoven moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Riethoven.

Woningen recent verkocht in Riethoven

Er zijn recent 15 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Riethoven. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Riethoven.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Riethoven. Een eengezinswoning in Riethoven komt het meest (48%) voor. Daarna komt een bungalow met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Riethoven

In Riethoven wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Riethoven

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Riethoven (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Riethoven

Starterswoningen in Riethoven zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Riethoven zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Riethoven zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Riethoven? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Riethoven

Wil je een huis kopen in Riethoven? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Riethoven . Er staan momenteel 9 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Riethoven alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Riethoven.

Bekijk alle koopwoningen in Riethoven. Zoek je huurwoning in Riethoven? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Riethoven

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Riethoven is 3.686 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.646 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Riethoven

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Riethoven vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Riethoven

Riethoven bestaat uit 7 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.