Riethoven in de gemeente Bergeijk

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Riethoven

Een eerste blik op Riethoven

Riethoven is een plaats in de gemeente Bergeijk. Deze plaats telt volgens het CBS 18.415 inwoners. Momenteel staan er 10 woningen te koop en zijn er recent 20 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Riethoven. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 630.560 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 10
Woningen recent verkocht 20
Gemiddelde vraagprijs € 630.560
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Riethoven

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Riethoven is 64 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Riethoven kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Riethoven

Er zijn recent 20 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Riethoven. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Riethoven.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Riethoven. Een eengezinswoning in Riethoven komt het meest (46%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Riethoven

In Riethoven wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Riethoven

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Riethoven (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Riethoven
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Riethoven

Wil je een huis kopen in Riethoven? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Riethoven . Er staan momenteel 10 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Riethoven alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Riethoven.

Zoek je huurwoning in Riethoven? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Riethoven.

Huizenprijzen in Riethoven

Starterswoningen in Riethoven zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Riethoven zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Riethoven zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Riethoven? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Riethoven

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Riethoven is 3.195 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.882 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Riethoven is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Riethoven

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Riethoven vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Riethoven

Riethoven bestaat uit 7 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen