logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Bergeijk

Begrijp de huizenprijzen in Bergeijk met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Bergeijk

Bergeijk is een plaats in de gemeente Bergeijk. Deze plaats telt volgens het CBS 19.092 inwoners. Momenteel staan er 21 woningen te koop en zijn er recent 68 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bergeijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 523.412 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 21
Woningen recent verkocht 68
Gemiddelde vraagprijs € 523.412
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Bergeijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bergeijk is 31 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bergeijk moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Bergeijk.

Woningen recent verkocht in Bergeijk

Er zijn recent 68 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bergeijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bergeijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bergeijk. Een eengezinswoning in Bergeijk komt het meest (67%) voor. Daarna komt een bungalow met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bergeijk

In Bergeijk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Bergeijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Bergeijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Bergeijk

Starterswoningen in Bergeijk zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Bergeijk zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bergeijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Bergeijk? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Bergeijk

Wil je een huis kopen in Bergeijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bergeijk . Er staan momenteel 21 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bergeijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bergeijk.

Bekijk alle koopwoningen in Bergeijk. Zoek je huurwoning in Bergeijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Bergeijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bergeijk is 3.518 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.442 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Bergeijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bergeijk vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Bergeijk

Bergeijk bestaat uit 7 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.