De Huizenmarkt in Bergeijk (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Bergeijk

Woningmarkt Bergeijk

Bergeijk is een plaats in de gemeente Bergeijk. Deze plaats telt volgens het CBS 18.415 inwoners. Momenteel staan er 31 woningen te koop en zijn er recent 105 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bergeijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 497.082 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 31
Woningen recent verkocht 105
Gemiddelde vraagprijs € 497.082
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Bergeijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bergeijk is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bergeijk moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Bergeijk.

Woningen recent verkocht in Bergeijk

Er zijn recent 105 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bergeijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bergeijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bergeijk. Een eengezinswoning in Bergeijk komt het meest (66%) voor. Daarna komt een bungalow met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bergeijk

In Bergeijk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Bergeijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Bergeijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Bergeijk
Binnenring: Nederland

Bergeijk waar ligt dat?

Woningen te koop Bergeijk

Wil je een huis kopen in Bergeijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bergeijk . Er staan momenteel 31 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bergeijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bergeijk.

Bekijk hier alle koopwoningen in Bergeijk. Zoek je huurwoning in Bergeijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Bergeijk

Starterswoningen in Bergeijk zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Bergeijk zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bergeijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Bergeijk? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Bergeijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bergeijk is 3.376 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.460 euro).

Leeftijden Bergeijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bergeijk vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Bergeijk

Bergeijk bestaat uit 7 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.