Huizenprijzen en de huizenmarkt in Luyksgestel

Begrijp de huizenprijzen in Luyksgestel met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Luyksgestel

Luyksgestel is een plaats in de gemeente Bergeijk. Deze plaats telt volgens het CBS 18.415 inwoners. Momenteel staan er 10 woningen te koop en zijn er recent 14 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Luyksgestel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 486.573 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 10
Woningen recent verkocht 14
Gemiddelde vraagprijs € 486.573
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Luyksgestel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Luyksgestel is 46 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Luyksgestel kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Luyksgestel

Er zijn recent 14 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Luyksgestel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Luyksgestel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Luyksgestel. Een eengezinswoning in Luyksgestel komt het meest (74%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Luyksgestel

In Luyksgestel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Luyksgestel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Luyksgestel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Luyksgestel

Starterswoningen in Luyksgestel zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Luyksgestel zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Luyksgestel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Luyksgestel? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Luyksgestel

Wil je een huis kopen in Luyksgestel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Luyksgestel . Er staan momenteel 10 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Luyksgestel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Luyksgestel.

Bekijk alle koopwoningen in Luyksgestel. Zoek je huurwoning in Luyksgestel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Luyksgestel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Luyksgestel is 3.448 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.404 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Luyksgestel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Luyksgestel vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Luyksgestel

Luyksgestel bestaat uit 7 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.