Luyksgestel in de gemeente Bergeijk

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Luyksgestel

Een eerste blik op Luyksgestel

Luyksgestel is een plaats in de gemeente Bergeijk. Deze plaats telt volgens het CBS 18.415 inwoners. Momenteel staan er 15 woningen te koop en zijn er recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Luyksgestel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 346.195 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 15
Woningen recent verkocht 8
Gemiddelde vraagprijs € 346.195
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Luyksgestel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Luyksgestel is 63 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Luyksgestel kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Luyksgestel

Er zijn recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Luyksgestel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Luyksgestel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Luyksgestel. Een eengezinswoning in Luyksgestel komt het meest (70%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Luyksgestel

In Luyksgestel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Luyksgestel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Luyksgestel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Luyksgestel
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Luyksgestel

Wil je een huis kopen in Luyksgestel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Luyksgestel. Er staan momenteel 15 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Luyksgestel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Luyksgestel.

Huizenprijzen in Luyksgestel

Starterswoningen in Luyksgestel zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Luyksgestel zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Luyksgestel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Luyksgestel? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Luyksgestel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Luyksgestel is 2.452 euro. Dit is een lichte stijging vergeleken met vorige jaar (2.445 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Luyksgestel is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Luyksgestel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Luyksgestel vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Luyksgestel

Luyksgestel bestaat uit 7 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen