Alle woningmarktinfo Norschoten

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Norschoten

Een eerste blik op Norschoten

Norschoten is een buurt in de gemeente Barneveld. Deze buurt telt volgens het CBS 33.825 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 41 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Norschoten. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 513.315 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 41
Gemiddelde vraagprijs € 513.315
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Norschoten

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Norschoten is 16 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Norschoten moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Norschoten.

Woningen recent verkocht in Norschoten

Er zijn recent 41 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Norschoten. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Norschoten.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Norschoten. Een eengezinswoning in Norschoten komt het meest (61%) voor. Daarna komt een portiekflat met 31% het meest voor.

Gezinssamenstelling Norschoten

In Norschoten wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Norschoten

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Norschoten (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Norschoten
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Norschoten

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Norschoten vergeleken met de Barneveld en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Norschoten

Wil je een huis kopen in Norschoten? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Norschoten . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Norschoten alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Norschoten.

Zoek je huurwoning in Norschoten? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Norschoten.

Huizenprijzen in Norschoten

Starterswoningen in Norschoten zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Norschoten zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Norschoten zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Norschoten? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Norschoten

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Norschoten is 3.032 euro. Dit is een lichte stijging vergeleken met vorige jaar (3.004 euro).

Leeftijden Norschoten

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Norschoten vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Norschoten

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Norschoten. De buurt zelf valt binnen de wijk Barneveld in de gemeente Barneveld.

Buitengebied Barneveld Centrum Barneveld De Koot Vogelbuurt De Lors Staatsliedenwijk De Valk Vliegersveld Rootselaar-West Rootselaar-Oost Oldenbarneveld De Vaarst Norschoten De Briellared De Burgt Veller Harselaar-West Harselaar-Oost

Alle straten van Norschoten

Norschoten bestaat uit 42 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen