Huizenmarkt Veller in Barneveld (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Veller

Woningmarkt Veller

Veller is een buurt in de wijk Barneveld en plaats Barneveld binnen de gemeente Barneveld. Deze buurt telt volgens het CBS 33.825 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 43 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Veller. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 508.222 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 43
Gemiddelde vraagprijs € 508.222
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Veller

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Veller is 14 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Veller moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Veller.

Woningen recent verkocht in Veller

Er zijn recent 43 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Veller. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Veller.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Veller. Een eengezinswoning in Veller komt het meest (98%) voor. Daarna komt een villa met 1% het meest voor.

Gezinssamenstelling Veller

In Veller wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Veller

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Veller (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Veller
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Veller

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Veller vergeleken met de Barneveld en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Veller waar ligt dat?

Woningen te koop Veller

Wil je een huis kopen in Veller? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Veller . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Veller alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Veller.

Bekijk hier alle koopwoningen in Veller. Zoek je huurwoning in Veller? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Veller

Starterswoningen in Veller zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Veller zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Veller zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Veller? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Veller

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Veller is 3.710 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.560 euro).

Leeftijden Veller

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Veller vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Veller

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Veller. De buurt zelf valt binnen de wijk Barneveld in de gemeente Barneveld.

Buitengebied Barneveld Centrum Barneveld De Koot Vogelbuurt De Lors Staatsliedenwijk De Valk Vliegersveld Rootselaar-West Rootselaar-Oost Oldenbarneveld De Vaarst Norschoten De Briellared De Burgt Veller Harselaar-West Harselaar-Oost

Alle straten van Veller

Veller bestaat uit 30 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.