Alle woningmarktinfo Harselaar-West

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Harselaar-West

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Woningen recent verkocht in Harselaar-West

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Harselaar-West. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Harselaar-West.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Harselaar-West. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Harselaar-West

In Harselaar-West wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Harselaar-West

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Harselaar-West (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Harselaar-West
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Harselaar-West

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Harselaar-West vergeleken met de Barneveld en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Harselaar-West

Wil je een huis kopen in Harselaar-West? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Harselaar-West . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Harselaar-West alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Harselaar-West.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Harselaar-West.

Zoek je huurwoning in Harselaar-West? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Harselaar-West.

Huizenprijzen in Harselaar-West

Starterswoningen in Harselaar-West zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Harselaar-West zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Harselaar-West zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Harselaar-West? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Leeftijden Harselaar-West

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Harselaar-West vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Harselaar-West

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Harselaar-West. De buurt zelf valt binnen de wijk Barneveld in de gemeente Barneveld.

Buitengebied Barneveld Centrum Barneveld De Koot Vogelbuurt De Lors Staatsliedenwijk De Valk Vliegersveld Rootselaar-West Rootselaar-Oost Oldenbarneveld De Vaarst Norschoten De Briellared De Burgt Veller Harselaar-West Harselaar-Oost

Alle straten van Harselaar-West

Harselaar-West bestaat uit 10 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen