Alle woningmarktinfo De Lors

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in De Lors

Een eerste blik op De Lors

De Lors is een buurt in de gemeente Barneveld. Deze buurt telt volgens het CBS 33.825 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 18 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in De Lors. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 370.667 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 18
Gemiddelde vraagprijs € 370.667
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in De Lors

De gemiddelde verkoopduur van huizen in De Lors is 19 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in De Lors moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in De Lors.

Woningen recent verkocht in De Lors

Er zijn recent 18 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Lors. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond De Lors.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in De Lors. Een eengezinswoning in De Lors komt het meest (90%) voor. Daarna komt een benedenwoning met 3% het meest voor.

Gezinssamenstelling De Lors

In De Lors wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat De Lors

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van De Lors (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: De Lors
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers De Lors

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van De Lors vergeleken met de Barneveld en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in De Lors

Wil je een huis kopen in De Lors? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in De Lors . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in De Lors alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in De Lors.

Zoek je huurwoning in De Lors? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in De Lors.

Huizenprijzen in De Lors

Starterswoningen in De Lors zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in De Lors zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in De Lors zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in De Lors? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs De Lors

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in De Lors is 4.106 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.857 euro).

Leeftijden De Lors

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in De Lors vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom De Lors

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom De Lors. De buurt zelf valt binnen de wijk Barneveld in de gemeente Barneveld.

Buitengebied Barneveld Centrum Barneveld De Koot Vogelbuurt De Lors Staatsliedenwijk De Valk Vliegersveld Rootselaar-West Rootselaar-Oost Oldenbarneveld De Vaarst Norschoten De Briellared De Burgt Veller Harselaar-West Harselaar-Oost

Alle straten van De Lors

De Lors bestaat uit 27 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen