Huizenprijzen en de huizenmarkt in Barneveld

Begrijp de huizenprijzen in Barneveld met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Barneveld

Barneveld is een plaats in de gemeente Barneveld. Deze plaats telt volgens het CBS 62.695 inwoners. Momenteel staan er 29 woningen te koop en zijn er recent 114 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Barneveld. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 512.545 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 29
Woningen recent verkocht 114
Gemiddelde vraagprijs € 512.545
Percentage gezinnen met kinderen 43%

Verkoopduur woningen in Barneveld

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Barneveld is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Barneveld moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Barneveld.

Woningen recent verkocht in Barneveld

Er zijn recent 114 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Barneveld. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Barneveld.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Barneveld. Een eengezinswoning in Barneveld komt het meest (68%) voor. Daarna komt een portiekflat met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Barneveld

In Barneveld wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Barneveld

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Barneveld (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Barneveld

Starterswoningen in Barneveld zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Barneveld zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Barneveld zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Barneveld? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Barneveld

Wil je een huis kopen in Barneveld? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Barneveld . Er staan momenteel 29 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Barneveld alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Barneveld.

Bekijk alle koopwoningen in Barneveld. Zoek je huurwoning in Barneveld? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Barneveld

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Barneveld is 3.867 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.570 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Barneveld

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Barneveld vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Barneveld

Barneveld bestaat uit 12 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.