Barneveld in de gemeente Barneveld

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Barneveld

Een eerste blik op Barneveld

Barneveld is een plaats in de gemeente Barneveld. Deze plaats telt volgens het CBS 62.695 inwoners. Momenteel staan er 75 woningen te koop en zijn er recent 343 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Barneveld. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 460.941 euro. Dit is gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 75
Woningen recent verkocht 343
Gemiddelde vraagprijs € 460.941
Percentage gezinnen met kinderen 43%

Verkoopduur woningen in Barneveld

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Barneveld is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Barneveld moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Barneveld.

Woningen recent verkocht in Barneveld

Er zijn recent 343 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Barneveld. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Barneveld.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Barneveld. Een eengezinswoning in Barneveld komt het meest (63%) voor. Daarna komt een portiekflat met 18% het meest voor.

Gezinssamenstelling Barneveld

In Barneveld wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Barneveld

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Barneveld (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Barneveld
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Barneveld

Wil je een huis kopen in Barneveld? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Barneveld . Er staan momenteel 75 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Barneveld alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Barneveld.

Zoek je huurwoning in Barneveld? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Barneveld.

Huizenprijzen in Barneveld

Starterswoningen in Barneveld zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Barneveld zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Barneveld zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Barneveld? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Barneveld

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Barneveld is 3.012 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.968 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Barneveld is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Barneveld

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Barneveld vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Barneveld

Barneveld bestaat uit 12 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen