Huizenmarkt Oldenbarneveld in Barneveld (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Oldenbarneveld

Woningmarkt Oldenbarneveld

Oldenbarneveld is een buurt in de wijk Barneveld en plaats Barneveld binnen de gemeente Barneveld. Deze buurt telt volgens het CBS 33.825 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oldenbarneveld. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 340.904 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 10
Gemiddelde vraagprijs € 340.904
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Oldenbarneveld

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oldenbarneveld is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oldenbarneveld moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Oldenbarneveld.

Woningen recent verkocht in Oldenbarneveld

Er zijn recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oldenbarneveld. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oldenbarneveld.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oldenbarneveld. Een eengezinswoning in Oldenbarneveld komt het meest (45%) voor. Daarna komt een benedenwoning met 19% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oldenbarneveld

In Oldenbarneveld wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oldenbarneveld

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oldenbarneveld (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Oldenbarneveld
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Oldenbarneveld

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Oldenbarneveld vergeleken met de Barneveld en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Oldenbarneveld waar ligt dat?

Woningen te koop Oldenbarneveld

Wil je een huis kopen in Oldenbarneveld? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oldenbarneveld . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oldenbarneveld alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oldenbarneveld.

Bekijk hier alle koopwoningen in Oldenbarneveld. Zoek je huurwoning in Oldenbarneveld? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Oldenbarneveld

Starterswoningen in Oldenbarneveld zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Oldenbarneveld zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oldenbarneveld zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Oldenbarneveld? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Oldenbarneveld

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oldenbarneveld is 3.559 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.211 euro).

Leeftijden Oldenbarneveld

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oldenbarneveld vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Oldenbarneveld

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Oldenbarneveld. De buurt zelf valt binnen de wijk Barneveld in de gemeente Barneveld.

Buitengebied Barneveld Centrum Barneveld De Koot Vogelbuurt De Lors Staatsliedenwijk De Valk Vliegersveld Rootselaar-West Rootselaar-Oost Oldenbarneveld De Vaarst Norschoten De Briellared De Burgt Veller Harselaar-West Harselaar-Oost

Alle straten van Oldenbarneveld

Oldenbarneveld bestaat uit 20 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.