Alle woningmarktinfo Vliegersveld

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Vliegersveld

Een eerste blik op Vliegersveld

Vliegersveld is een buurt in de gemeente Barneveld. Deze buurt telt volgens het CBS 33.825 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Vliegersveld.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs niet bekend
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Vliegersveld

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Vliegersveld is nog onbekend.

Woningen recent verkocht in Vliegersveld

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vliegersveld. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Vliegersveld.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Vliegersveld. Een eengezinswoning in Vliegersveld komt het meest (84%) voor. Daarna komt een villa met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Vliegersveld

In Vliegersveld wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Vliegersveld

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Vliegersveld (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Vliegersveld
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Vliegersveld

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Vliegersveld vergeleken met de Barneveld en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Vliegersveld

Wil je een huis kopen in Vliegersveld? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Vliegersveld . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Vliegersveld alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Vliegersveld.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Vliegersveld.

Zoek je huurwoning in Vliegersveld? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Vliegersveld.

Huizenprijzen in Vliegersveld

Starterswoningen in Vliegersveld zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Vliegersveld zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Vliegersveld zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Vliegersveld? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Vliegersveld

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Vliegersveld is 3.519 euro. Dit is een lichte stijging vergeleken met vorige jaar (3.486 euro).

Leeftijden Vliegersveld

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Vliegersveld vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Vliegersveld

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Vliegersveld. De buurt zelf valt binnen de wijk Barneveld in de gemeente Barneveld.

Buitengebied Barneveld Centrum Barneveld De Koot Vogelbuurt De Lors Staatsliedenwijk De Valk Vliegersveld Rootselaar-West Rootselaar-Oost Oldenbarneveld De Vaarst Norschoten De Briellared De Burgt Veller Harselaar-West Harselaar-Oost

Alle straten van Vliegersveld

Vliegersveld bestaat uit 15 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen