De Huizenmarkt in Garminge (april 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Garminge

Woningmarkt Garminge

Garminge is een plaats in de gemeente Midden-Drenthe. Deze plaats telt volgens het CBS 29.745 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Garminge. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 534.245 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 534.245
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Garminge

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Garminge is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Garminge moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Garminge.

Woningen recent verkocht in Garminge

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Garminge. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Garminge.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Garminge. Een woonboerderij in Garminge komt het meest (77%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Garminge

In Garminge wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Garminge

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Garminge (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Garminge
Binnenring: Nederland

Garminge waar ligt dat?

Woningen te koop Garminge

Wil je een huis kopen in Garminge? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Garminge . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Garminge alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Garminge.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Garminge.

Bekijk hier alle koopwoningen in Garminge. Zoek je huurwoning in Garminge? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Garminge

Starterswoningen in Garminge zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Garminge zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Garminge zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Garminge? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Garminge

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Garminge is 3.084 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.848 euro).

Leeftijden Garminge

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Garminge vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Garminge

Garminge bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.