logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Garminge

Begrijp de huizenprijzen in Garminge met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Garminge

Garminge is een plaats in de gemeente Midden-Drenthe. Deze plaats telt volgens het CBS 33.987 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Garminge. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 564.409 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 564.409
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Garminge

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Garminge is 37 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Garminge kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Garminge

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Garminge. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Garminge.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Garminge. Een woonboerderij in Garminge komt het meest (69%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 25% het meest voor.

Gezinssamenstelling Garminge

In Garminge wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Garminge

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Garminge (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Garminge

Starterswoningen in Garminge zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Garminge zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Garminge zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Garminge? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Garminge

Wil je een huis kopen in Garminge? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Garminge . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Garminge alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Garminge.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Garminge.

Bekijk alle koopwoningen in Garminge. Zoek je huurwoning in Garminge? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Garminge

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Garminge is 2.696 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.219 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Garminge

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Garminge vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Garminge

Garminge bestaat uit 17 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.