De Huizenmarkt in Garmerwolde (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Garmerwolde

Woningmarkt Garmerwolde

Garmerwolde is een plaats in de gemeente Groningen. Deze plaats telt volgens het CBS 229.955 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Garmerwolde. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 351.359 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 351.359
Percentage gezinnen met kinderen 27%

Verkoopduur woningen in Garmerwolde

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Garmerwolde is 29 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Garmerwolde moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Garmerwolde.

Woningen recent verkocht in Garmerwolde

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Garmerwolde. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Garmerwolde.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Garmerwolde. Een eengezinswoning in Garmerwolde komt het meest (86%) voor. Daarna komt een landhuis met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Garmerwolde

In Garmerwolde wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Garmerwolde

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Garmerwolde (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Garmerwolde
Binnenring: Nederland

Garmerwolde waar ligt dat?

Woningen te koop Garmerwolde

Wil je een huis kopen in Garmerwolde? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Garmerwolde . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Garmerwolde alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Garmerwolde.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Garmerwolde.

Bekijk hier alle koopwoningen in Garmerwolde. Zoek je huurwoning in Garmerwolde? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Garmerwolde

Starterswoningen in Garmerwolde zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Garmerwolde zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Garmerwolde zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Garmerwolde? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Garmerwolde

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Garmerwolde is 2.242 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.415 euro).

Leeftijden Garmerwolde

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Garmerwolde vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Garmerwolde

Garmerwolde bestaat uit 19 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.