Huizenprijzen en de huizenmarkt in Exloo

Begrijp de huizenprijzen in Exloo met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Exloo

Exloo is een plaats in de gemeente Borger-Odoorn. Deze plaats telt volgens het CBS 25.380 inwoners. Momenteel staan er 8 woningen te koop en zijn er recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Exloo. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 420.813 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 8
Woningen recent verkocht 11
Gemiddelde vraagprijs € 420.813
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Exloo

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Exloo is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Exloo moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Exloo.

Woningen recent verkocht in Exloo

Er zijn recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Exloo. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Exloo.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Exloo. Een eengezinswoning in Exloo komt het meest (59%) voor. Daarna komt een bungalow met 20% het meest voor.

Gezinssamenstelling Exloo

In Exloo wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Exloo

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Exloo (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Exloo

Starterswoningen in Exloo zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Exloo zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Exloo zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Exloo? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Exloo

Wil je een huis kopen in Exloo? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Exloo . Er staan momenteel 8 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Exloo alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Exloo.

Bekijk alle koopwoningen in Exloo. Zoek je huurwoning in Exloo? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Exloo

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Exloo is 2.909 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.584 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Exloo

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Exloo vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Exloo

Exloo bestaat uit 17 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.